9. maj 2006

Skønt udevejr og en halv fridag

En halv fridag er guld værd, når vejret er som det er........


Nu er terrassen fejet, rengjort og klar til at få fjernet det sidste ukrudt. Havemøblerne fundet frem og klar til at blive afvasket.


I morgen står den på indkøb af blomster, både til at plante ud og til at sætte i krukker. Datteren skulle have været med på indkøb idag, men hun foretræk at lege med en af kammeraterne, så jeg har udsat det til i morgen, hvor jeg har min ugentlige fridag. Reklamerne er gennemgået og det er lavet seddel over de blomsterindkøb der skal gøres. Så nu er vi på vej derhen, hvor det hedder råhygge i haven..... Sønnen sidder fast ved pc'en sammen med en kammerat - men der kommer de altså ikke til at sidde hele sommeren, udetid skal optjene indetid. Det er vi sikkert ikke enige om - men han skal altså have noget sol.

Herren i huset står lige nu over kødgryderne, det var egentlig meningen at vi ville have spist ude, men det kom ishockeyen i fjernsynet altså i vejen for, det er den egentlige grund til at han ikke nåede at få havemøblerne vaske af. Skidt vi når det i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar