7. maj 2006

Havedag


Så oprandt den første fælles havedag i ejerforeningen, der hvor vi bor. Vi mødtes kl. 10:00 og fik fordelt opgaverne, som bestod i at gøre arealerne sommerklare, fjerne ukrudt, slå græs første gang, hakke græskanter og ikke mindst, få bygget den nye legeplads.Der var indkøbt sandkasse, gynge og et lille børnebord, for nogle de penge der var afsat til formålet - og inden vi fik set os om, havde vi besluttet at købe to voksenborde også. Brugsen havde dem på tilbud til 600,- og et par stykker blev sendt afsted for at hente dem.

Vi måtte gå kl. 14:00, fordi vi havde en anden aftale, så det var et noget rodet torv vi forlod. Men jeg har lige været nede at besigtige - Det er blevet rigtig, rigtig flot. En af vore nye naboer var i haven og det er noget af en opgave - de tidligere ejere, har vist dyrket skvalderkål.....

Vi skulle ud til min fætter og hans kone, for herren i huset skulle hjælpe hende, med at få pc'en til at køre - hun var noget vred, for en ung mand i familien, havde kigget på den og konstateret at hun skulle have nyt og så virker skidtet ikke alligevel - det hele er endt med at herren i huset, tog pc'en med hjem og vil formatere den om.

Så var der jo finale i året Damehåndboldliga og ja jeg holdt da med Viborg idag - er jo ellers DH-fan og det var de rette der vandt - Gade vide hvilke udefrakommende omstændigheder, der denne gang uvilkårligt, må være årsagen til Slagelses nederlag ?????

Ingen kommentarer:

Send en kommentar