18. juni 2011

Sommerfest

I dag skal vi til sommerfest, det eneste der mangler er sommer...... Vi skal grille og krydser fingre og tæer for at det holder tørt. Så vi i det mindste ikke bliver våde når vi skal grille kødet.....
Men plejer det ikke også være mændenes job at svide kødet??? Jeg mener, det er altid os piger, der står i timevis for at snitte salater i alle afarter, for der efter at overlade scenen til mandens ego - "Se hvad jeg kan"
Det er det ihvertfald med dem vi skal være sammen med :o)
Vi er 4 par som mødes den 3. lørdag i juni, det vil sige der er kommet afbud fra det ene par. Så er der 3 par tilbage. Det ene par er sepereret, men ingen af dem ønsker at slippe traditionen, og det er fint med vi andre, vi kan jo bare placere dem i hver sin ende af bordet :o) (heldigvis er de stadig venner og kan godt tåle synes af hinanden.
Lige nu sidder jeg og slapper af inden der skal bades og skiftes tøj. Vores bidrag til sammenkomsten er på plads, jeg har med hjælp fra datteren, produceret vores del af salaten. Manden har formet bøfferne og klargjort grillen.
Så lige om lidt........

2 kommentarer:

  1. Håber I har bedre vejr end vi har her. Lige nu regner det i tove, og det tordner. Men mon ikke det bare er endnu en byge, så det klarer op igen. Vi har i hvert fald bestilt godt vejr :-)

    SvarSlet
  2. Hihi, jo typisk mandeting det med at grille...Håber at vejret holdt nogenlunde tørt, lidt mere sommer vil være dejligt..;-D

    SvarSlet