12. juni 2011

Besøg fra Canada

Af den simple årsag, at min sidste indlæg hørte til i den frække afdelingen, bliver jeg nødt til at få skrevet lidt herinde. :0) Det skal jo ikke være det første man ser.... ;0)
Det er næsten en uge siden, det blev skrevet herinde sidst og der er altså sket noget her i huset siden.
Min mor har igen, igen haft ophold på hospitalet – hendes kære hjerte er ikke af de stærkeste og det medfører at vi med jævne mellemrum, er rundt på diverse sygehuse i Nordjylland, for at besøge hende. I skrivende stund er hun heldigvis hjemme igen.
Min fætter Jens, som bor i Canada er for tiden i Danmark og i onsdags måtte jeg lave nogle aftaler om, hvis jeg skulle nå at hilse på ham. Han og yngste datter er i landet sammen og der er lagt et stramt program for hvad de skal nå inden de vender hjemad igen.
Det var dejligt at hilse på ham, Jens er jævnaldrene med min far og de er vokset op i samme nabolag. Min far taler med himmerlandsk dialekt og det gør min fætter Jens også, når han taler dansk. Sjovt at høre, selvom jeg skulle holde ørerne stive, for at følge med :0)

2 kommentarer:

  1. Det er synd for din mor og jer, håber hun har det bedre...Dejligt med besøg fra så langt væk..God 2. pinsedag til dig..;-D

    SvarSlet
  2. Min mor siger selv at ukrudt ikke forgår så let, derfor hænger hun ved endnu. :0)
    Hun har det fint nu.
    Også god pinsedag til dig.

    SvarSlet