3. juni 2011

Solrig markedsdag

Hjallerup marked var på tapetet i dag, Sønnen ville gerne med og af hensyn til hans handicap (aspergers syndrom), havde vi valgt fredag formiddag i forsøg på at finde et tidspunkt, hvor der ikke så mange mennesker.
Solen har været hængt op hele dagen og der var varmt deroppe. Billederne fra markedet er ikke eksisterende, da kameraet var glemt derhjemme.
Vi var oppe på pladsen ved halv elleve tiden og som forudset var der endnu ikke så mange mennesker. Vi havde aftale med en af vores venner, som leger campist deroppe, at vi skulle mødes og vi valgte at sætte hinanden i stævne ved pariserhjulet. Ja det kan jo ses over hele Hjallerup.
Så gik vi rundt og kiggede boderne, men modsat sidste år, var der ikke ret meget der fristede – har dog fået nye solbriller.
Noget af det sjove ved markedet, er at man møder en masse mennesker, man kender. Så pludselig stod veninden fra Ikast og hendes datter foran os. Vi fik en lang snak med aftale om at mødes til en gang hygge senere på sommeren. Hende løb vi også på senere, hvor vi iøvrigt gentog den kærlige første gangs hilsen til ære for familien :0) De skulle ikke være i tvivl om at vi var glade for at se hinanden.
Den varme mad blev indtaget i en markedstelt, som var varmt, meget varmere end udenfor og der var også var godt op uden for. Fru Hansen har også trods brugt af solcreme tilraget sig et ansigt der ville gøre en rødhud misundelig.
Sønnen holdt ud til omkring ved 14:00 og så gik turen hjemad, så nu sidder/ligger vi i hver sin sofa og dovner.

2 kommentarer:

  1. Godt at I kunne komme til inden der kom for mange...Jeg bryder mig heller ikke om at vade rundt i en masse mennesker...;-D Husk solhat næste gang..God weekend.

    SvarSlet
  2. Ja så kan jeg lære det med solen :o)
    Også god weekend til dig

    SvarSlet