22. juni 2007

Sovebamsen

Datteren som er 9 år, skulle til fødselsdag, med overnatning og pyjamasparty..... Jeg syntes ikke at hun skulle have sovebamsen med, for tøser i den alder kan være stride og der var jo ingen grund til at give de andre tøser anledning til at drille datteren.

Jeg var oppe at aflevere datteren kl. seks og en time senere ringede hun hjem. Jeg troede det var fordi hun ville hjem, for hun havde klaget over dårlig mave.... men nej - "mor, alle de andre har deres sovebamse med, gider du komme med Tnky Winky" Det gad jeg...... Så nu er datteren udstyret med sovebamse, lige som alle de andre tøser.

Tinky Winky er den bamse hun fik til hendes to års fødselsdag af mormor og morfar. Den er slidt og mormors nål og tråd har sat Tinky Winky sammen mange gange, men hun elsker den overalt på jorden.....

4 kommentarer:

 1. Årh hvor er det sødt. Og godt at hun kunne have den hos sig om natten. Min yngste har også en han fik som helt lille... Niller som er en gepard... den er med alle steder og har været udsat for en del efterhånden. Det giver dem en masse tryghed, sådan en lille ting :)

  SvarSlet
 2. Ja vi må ikke undervurdere betydningen af deres elskede bamser. :-)

  SvarSlet
 3. Hos min datter, som er 21, sidder Ninus stadig som pynt sammen med puderne ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg vil heller ikke fratage hende muligheden igen, for hun er SÅ glad for Tinky Winky.

  SvarSlet