5. juni 2007

18. års fødselsdag

Vi har brugt formiddagen på af fejre min ungdomsvenindes ældste søn, som kom til verden idag for 18 år. Jeg fik en sms i går "Du snakkede om at i ville kigge op - og være med til at fejre, mener i stadig det?" ja det gjorde vi da, så i formiddags rullede vi nordpå for at fejre, denne herlige unge mands fødselsdag.


Han var slet ikke klar over der var arrangeret noget. Han havde regnet med en stille og rolig dag, så da 4 af kammeraterne ville have ham med ud at køre en tur, syntes han det var en fin idé. Lige indtil de kom til parkeringspladsen - her gav de ham bind for øjnene - så han ikke kunne se hvor de skulle hen....... Han gættede og gættede på hvor de skulle hen og en tur på motorvejen var ved at føre ham på rette spor... men heldigvis var kammeraterne årvågne og tog tur ad en grusvej. Det ledte ham helt på vildspor.

Så ankom de og mens han stadig sad i bilen med bind for øjnene, ville hans kæreste overraske han med et kys på kinden, det var han absolut ikke vild med, da han troede det var en af kammeraterne der ville drille ham....... :-)


KageDe unge mennesker afsted efter et par timer, men inden de nåede så langt, havde de lånt noget dametøj, som de havde til hensigt at udstyre fødselaren med - uha sommetider må man vælge sine venner med omhu :-) Jeg har helt ondt af ham... Men jeg tror han klarer den.


TøjetModeren til fødselaren havde stillet an til morgenbord og kagemand. Der var mad nok. Hun havde også lavet en lille sang på sølle atten vers på en melodi, som kun moderen kunne........ Solosang??? ja næsten :-) Vi andre pippede med så godt vi kunne.

Endnu engang - Hjertelig tillykke med dagen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar