16. juni 2007

Lørdag i godt selskab

Vi har haft gæster idag...... Sønnen havde besøg af en fra hans parallelklasse, en dejlig ung mand, som jeg fornemmer, han hygger sig godt sammen med...... Vennen skal skifte skole til august, og vi håber sønnen følger efter, til næste år. De er meget indstillet på at bevare venskabet, og vi vil forsøge at bakke op om det. Sønnen har aspergersyndrom, hvilket gør at han har svært ved at få venner, men han har efterhånden fundet en lille pæn flok, som har har det godt sammen med.

Vi havde besøg af en af vores bedste venner, hvis kone.... ifølge hans udsagn, havde forladt ham........... altså bare for weekenden, så han var ikke sen til at takke ja til en gang aftensmad, da jeg tidligere på dagen, havde ham i telefonen.

Vennerne er flyttet i hus for ikke så længe siden, og har for en uge siden fået en lille ny i familien........ en lille hundehvalp, som nåede at tisse tre gange på mit gulv...... men han er tilgivet.


Jeg forsøgte at tage nogle billeder at den lille orkan, men på 14 forsøg, lykkedes det kun at få 2, der blev bare nogenlunde.......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar