28. juni 2010

Sommerferie planer….

Turen går til Costa del terrasse.
Vi har været ude at rejse i år, så der er lidt lavvandet i fornøjelses kassen, derfor holder vi ferie hjemme hos os selv. Dog med indlagte ture rundt i det nordjyske. Der er, må vi indrømme, rigtig mange steder vi ikke har set og det vil vi prøve at ændre lidt på.
image
Desuden er der Tall ship race i Aalborg fra den 21. til den 24. juli og det plejer vi at nyde og dagen for ankomsten af de flotte skibe, skal tilbringes hos min søster og svoger, som bor med udsigt ud over fjorden. De har inviteret på rundstykker og udsyn :o)
Der er også planlagt en tur, med nogle af vores venner til en af limfjords øerne – en aftale fra sidste år, som vi faktisk alle glemte og først kom i tanke om til julefrokosten :o) Nu skal det være.
Manden har fødselsdag midt sommer og familien skal inviteres til et eller andet lækkert, forhåbentlig med høj sol :o) Det ville være skønt at der var mulighed for at sidde ud på vores skønne terrasse.
Men der er stadig et par uger til, så vi tager lige lidt hverdag først.

5 kommentarer:

 1. Hverdage skal til :-))
  Jeg planlægger slet ikke at holde ferie i år. Det er vist ikke så nødvendigt.
  Tall Ship Race er et fantastisk skue og du må love at tage nogle billeder vi kan se :-)

  Ha' en dejlig dag

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig faktisk også til at være hjemme.

  Billeder skal du nok få, vi har 4 dage til at masseproducere. :O)

  Og god dag til dig.

  SvarSlet
 3. Jeres ferieplaner lyder da super hyggelige, og jeg synes mægtig godt om, at I forbliver på dansk grund... så skal jeg ikke være ene om at donere blod til myggene *LOL*

  SvarSlet
 4. Nej Anjoe, jeg skal nok blive indenlands og tage min del af mygge pinslerne :o))

  Det bliver højst til en suppleringshandel syd for grænsen, hvis vi gider.

  SvarSlet
 5. TAKKER, bliv nu ikke for længe væk; hvis, da risikerer vi jo, at du slæber tyske myg med ind over den danske grænse :-D

  SvarSlet