8. juni 2010

Mens vi venter….

Sønnen har købt en ny mobil og det forventes at den ankommer idag eller i morgen. På Post Danmarks hjemmeside, ses den ankommet til Taulov – men endnu ikke til Aalborg. Så mon ikke den er her i morgen.

HTC desire

Men sønnen har ikke lige tålmodighed, det bedste ville faktisk være at vi kunne tage den direkte ud fra pc’en i samme øjeblik den var bestilt :o) Men sådan er virkeligheden ikke endnu.

3 kommentarer:

 1. Det er faktisk nogle gange mere ondt end godt, at man kan følge pakken, for det kan give en god gedigen omgang spørgsmål om hvorfor pakken så ikke er ankommet, og når man nu kan se at den er der, hvorfor så dit og dat?? Hvis du forstår.. jeg er nogle gange ved at få pip af at skulle svare på hvorfor postdk IKKE har leveret til den tid de BURDE have leveret ifølge planen. SUK :-))

  SvarSlet
 2. Altså lige der kan jeg faktisk sagtens forstå din søn. Jeg har det helt på samme måde når jeg sidder og venter på en bogpakke. Og sådan een kan være uhyggeligt længe undervejs, og det er, som Henriette skriver, vildt at følge pakken.

  SvarSlet
 3. Ja det er godt og ondt at kunne følge pakken. Men jeg har arbejdet på et posthus før i tiden og kender arbejdsgangen ganske godt, så han fik en, af ham accepteret forklaring, på hvorfor pakken først kommer i morgen.

  Men det kan ikke blive i morgen, hurtigt nok.

  Heldigvis får jeg ingen problemer med at få ham ud af døren i morgen tidligt, for kommer han ikke afsted, er der ingen mobil i morgen :o)

  SvarSlet