7. juni 2010

Livskraftige træer......

Ovre i naboen flotte have står der nogle store træer, ahorn træer. Disse ahorn træer gør deres til at mangfoldiggøre sig, Faktisk trækker jeg nok 100 af disse levedygtige små træer op af min have hvert eneste år. Det kan jeg leve med, de ryger jo bare når jeg ellers fjerner ukrudt og i en højde af 3-4 cm er det ikke noget der krævet andet end et lugejern.

I dag kom jeg til at kigge op ad, da jeg stod foran huset, og hvor tror i de små ahornplanter, har forsøgt at over leve?

Oppe i tagrenden - som om det nogensinde ville være muligt for et træ at blive bare 10 cm højt lige der - men man må sige disse små planter er ihærdige.

Så når det engang bliver tørvejr, må jeg have manden og sønnen op på en stige og fjerne den i tagrenden anlagte have :o)

3 kommentarer:

 1. Her har vi haft en træ der voksede op af naboens skorsten! Tænk sig... hvordan kan det lade sig gøre?? Nu er det dog væk pga ombygning, men hele ejendommen har fulgt træets udvikling de senere år og er kede af at det nu er borte.

  Rigtig god dag
  Knus Henriette :-)

  SvarSlet
 2. Havde du tålmod ville det lille skud med tiden måske sende rødder via nedløbsrøret ned i jorden ;-)

  SvarSlet
 3. De træer har deres egen vilje, og det kunne være skægt at se udviklingen. Men jeg tror jeg har mit hus for kært til at prøve ;o)

  Men, de får lov at overleve nogle få dage, indtil jeg får dirigeret manden eller sønnen op på en stige. :o)

  SvarSlet