31. oktober 2011

Hjemkomst - omsider

Onsdag bliver min mor løsladt fra hospitalet denne gang og vi håber, det være lææææænge inden vi skal besøge hende der igen. Det har været en hård omgang. Men hun ER sej og helt klar til at komme hjem igen.

Far glæder sig til at få hende hjem og nu skal han så lære at hun kan være alene, det er han simpelthen nødt til, for hun har brug for at være sig selv engang i mellem. Men den første uges tid freder vi ham.

Min onkels guldbryllup rykker nærmere og heldigvis er hun, på trods af hun først ville melde afbud, indstillet på at skal med. Det er også hendes eneste bror, og hun har set frem til familiefesten længe. Godt hun har ændret mening. Det tror jeg både hun og hendes bror er glade for.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det godt at I nu får din mor hjem, det tager nok tid for din far at vænne sig til ikke at ville være omkring din mor hele tiden. Og et forsinket tillykke med sønnen, det er dejligt, når man kan komme hjem og blive fejret :-)

  SvarSlet
 2. Ja, din mors kvote ang. hospitalsindlæggelser må være opbrugt for en rum tid endnu, men dejligt at hun er stærk til at kæmpe i modgangen ;-)

  SvarSlet
 3. Hun er sej min mor, ellers ville vi ikke have hende endnu. Hun er kommet tilbage fra meget svær sygdom.

  Det skal nok gå med min fars beskytter gen, om ikke andet så må vi andre hive lidt i ham :o)

  SvarSlet