2. oktober 2011

Alt for højt oppe

Betegnelsen Handyman kan ikke sættes på min kære mand og heller ikke på mig. Derfor har vi, når vi har valgt bolig, købt nyt. Vi bor i et hus fra 1996 og der har aldrig boet andre end os. Skal der laves noget større eller noget svært, bliver vi nødt til at betale os fra det.
Ovre hos Pia følger jeg med i renovering af hus, der fik mig til at tænke tilbage.
Nogle af vores bedste venner er derimod begge skrappe til at istandsætte og inden de blev skilt, nåede de at forvandle en kedelig 60’er bolig til en ganske attraktiv bolig.
En dag var de nået til taget og han var blevet lovet assistance fra nogle venner og pludselig stod han i den situation at de meldte fra en efter en, men mere eller mindre dårlige undskyldninger.
Vi var på besøg derovre, sådan lidt tilfældigt dumpet ind. Vi sad over en kop kaffe og lyttede til hans snak, han var skuffet og hvem kan ikke forstå det, når det gamle tag er rykket af og det nye klar til at blive lagt på, og så “vennerne” svigter fra en side af.
Så sker det der ikke måtte ske, himlen åbnede sig og der blev hældt spandevis ned. Pludselig så man Fru Hansen i fuld firspring op ad stigen til taget.
Den dag i dag undre jeg mig stadig over, hvordan jeg pludselig kunne sidde deroppe på spærrene og hive i presenning. Mig der har højdeskræk og føler mig svimmel, bare jeg står på det 3. nederste trin på en stige Smiley Jeg var lidt stolt af min overvindelse, som dog kun strakte sig til den dag. Jeg har ikke siden gentaget stuntnumret Smiley
Ikke desto mindre fik vi reddet, huset fra oversvømmelse og næste dag lykkedes det at finde en som, viste sig at være skrap til taglægning og taget kom på sin rette plads.

2 kommentarer:

  1. Man kan overvinde meget :-) Jeg kan genkende brudstykker af fortællingen. I dag har jeg bevæget mig op på tagryggen for at holde lægter, mens Mads har sømmet. Der var jo kun os to, og han kunne ikke alene :-)

    SvarSlet
  2. Pia, der ikke så sjovt at sidde på taget...... ;o) Men jeg fik alligevel vundet den herres respekt den dag.

    SvarSlet