3. oktober 2010

På hopitalsbesøg igen, igen

Mor blev indlagt fredag på Dronninglund sygehus og i går eftermiddag, kørte vi, minus sønnen og plus min far, op for at se til hende.
Hun så godt ud, men havde stadig ikke fået svar på nogle undersøgelser og hun har stadig ingen luft. Men humøret fejliede intet. Selv tror hun at de sender hende hjem i dag, vi andre hælder mest til mandag.
Vi var der et par timer og fik snakket lidt om alt og intet, datteren kedede sig en smule, men hun havde iPoden med så tiden gik da, omend lidt langsomt.
Men vi har brugt meget tid på de nordjyske hospitaler, med at besøge min mor og synes ærligt talt vi har taget vores tørn. i 2008 var hun indlagt i et halvt år og det er rigtig mange timer, vi har brugt der. Dengang troede vi ikke vi fik hende med hjem igen, men heldigvis som hun selv sig “ukrudt forgår ikke så let” Denne gang håber vi kun det bliver nogle dag.

2 kommentarer:

 1. Hvor gammel er din mor Lone?
  Jeg håber primært at de på hospitalet finder ud af hvorfor det kniber med luften og kan hjælpe din mor, så hun snart kan komme hjem igen. Det er ikke morsomt at tilbringe alt for mange timer sådan et sted.
  God bedring til din mor og god søndag til dig.
  Knus

  SvarSlet
 2. Tak Annette.
  Min mor er kun 67, så vil skulle gerne beholde hende i mange år.
  Vi har ikke fået hende hjem endnu, men vi håber og tror på at de sender hende hjem i morgen.
  God søndag til dig også.

  SvarSlet