15. oktober 2010

man undres….

Min mor ligger jo på sygehuset og er heldigvis i klar bedring. For et par år siden var hun meget alvoligt syg og der var stunder, hvor vi ikke troede hun overlevede – men heldigvis gik det ikke så galt. I den periode, som blev til et halvt års indlæggelse, var min far på besøg hver eneste dag, med kun en dags undtagelse, på besøg hos hende. Selvom vi tilbød turnusordning adskillige gange, endte han alligevel med at besøge hende.
I denne omgang, har hun så være indlagt i et par uger og stadig er han flittig til at besøge hende. I onsdags tillod han sig at tage med mig i Stadionhallen for at se håndbold.
På samme stue som min mor ligger der en dame, som rent ud sagt blander sig i alt, og denne dame undlod da heller ikke at bruge onsdag aften på at fortælle min mor, at det var for dårligt min far ikke besøgte hende. Min mor undrede sig, for hun havde ikke selv givet udtryk for at, hun var ked af han ikke kom.
Så er det jeg siger “hvad f…. rager det hende, hvad min far gør”
Måske kan det trøste damen at far har været på besøg både i går og idag og desuden også i morgen, søndag ved jeg han har andre planer, så er den nok gal igen :o)

3 kommentarer:

 1. Måske er damen i nabosengen i virkeligheden enormt ensom og har derfor ikke andet at gå op i ;-)

  SvarSlet
 2. Øj, øj, sådanne personager kan da rigtig skabe hyggestemning på en sygestue. Lidt en skam, at din mor ikke gav hende besked om at blande sig udenom eller bede hende give bemærkningen durk videre til din far, så snart han kom!
  Din mor er jo en ægte kender, læs: fra tidligere indlæggelse, men måske netop derfor gav hun ikke svar på tiltale (blev dog eftertænksom, da måske ikke alle på stuen kendte til hendes tidligere sygdom/indlæggelse).
  Bedste familieønskner weekendmæssigt til alle ;-)

  SvarSlet
 3. Ak ja, måske er hun en ensom stakkel, den dame. Jeg ved det ikke. Men en ting er sikkert, min mor nåede hun ikke ind på livet af, tværtimod.

  SvarSlet