9. oktober 2010

Det blev en kort frist.

Mor røg afsted på hospitalet, denne gang med fuld udrykning.

Hun var ellers nede hos os i formiddags og hun glædede sig til fødselsdagen her i eftermiddag. Vi var lige ankommet allesammen og blev bedt til kaffebordet, da mor klagede over hun havde det skidt og havde tabt luften og vi blev meget hurtigt enige om at ringe efter en ambulance.

Jeg vil tro der gik 5 minutter eller sådan noget, så var de ankommet og igang med at undersøge hende, og der blev ikke taget nogen chancer og denne gang var det så Sygehuset i Farsø vi fik at se.
Far tog med i ambulancen og fik sit livs oplevelse, der blev kørt venstre om i rundkørsler og han fik at se hvordan bilerne veg tilside alle steder.

Vi andre blev tilbage og fik smidt lidt humør tilbage i familiens børn og unge mennesker, det var en lidt voldsom oplevelse. Vi var jo alle noget forskrækkede, men var enige om at hun jo var i gode hænder.

Far ringede efter et stykke tid og fortalte at hun havde det bedre, men min søster og jeg blev enige om at køre op og se til dem. Heldigvis var farven vendt tilbage i kinderne og hun havde fået det meget bedre da vi ankom. Dog havde hun haft et tilbagefald deroppe.

Blodprøverne var heldigvis fine, så vi håber hun snart er hjemme igen.
Lige inden vi tog hjem, talte hun i telefon med den 20 årige fødslar og hende gav hun besked om at hygge sige med de gæster hun skulle have i aften og ikke bekymre sig om mormor, det lovede hun at gøre.

2 kommentarer:

  1. Det må være så hårdt at opleve for jer....Jeg håber fortsat at de snart finder en løsning der kan hjælpe din mor, for det er da uholdbart sådan at fare frem og tilbage mellem hospitaler. God bedring til din mor :-))

    SvarSlet
  2. Tak Annette, det var lidt hårdt. Idag har de så fundet ud af at hun havde en lille blodprop, som åbenbart har passeret selv, og det var vist grundet til de ikke kunne ved den ved første blodprøve.

    Det gør mig glad for at vi alle reagerede så hurtigt, da der skulle bestilles en ambulance. Jeg har snakket med mor i mobilen idag, og hun er ved godt mod.

    SvarSlet