1. oktober 2010

en blandet dag.

Den sidste dag før weekenden får jeg fri kl. 12:00 og det nyder jeg i fulde drag, så længe det varer.

Desværre fik jeg lige da jeg fik fri en sms fra min far om at min mor var kommet på hospitalet, hun har problemer med luften og lægen valgte at indlægge hende – jeg talt med hende i mobilen her i eftermiddag og hun er heldigvis ved godt mod. Så i morgen eftermiddag vil vi køre en tur til Dronninglund og besøge hende.

Eftermiddagen skulle bruges til en tur i Storcentret, for sønnen trængte til nye sko og en af han pudsigheder, som asperger er at man helst skal have dem nøjagtig magen til de gamle og så måtte vi jo der ud hvor de kan købes :o) Det lykkedes næsten, samme mærke, samme sål og en smule anderledes henover foden – det udmøntede sig i en kort spekulation om det nu ikke var muligt at få de andre – jo hvis han kunne hugge en hæl og klippe en tå, så skulle han nok kunne komme i en størrelse 43 :o)

Jeg selv skulle lige omkring Stereo Studiet og have den nye CD med Runrig i hus – hvilket jeg ikke havde fortalt manden der hjemme – det tog ham noget nær 3 sekunder at få øje på den da han trådte ind i huset. Selv om han i nogle situationer er stæreblind, så har han falkeblik i andre :o)

2 kommentarer:

 1. Jeg håber det ikke er alt for alvorligt med din mor, men god tur idag.

  Hva' med de der sko? Købte i 2 par af samme slags? Jeg går ud fra at hans fødder ikke vokser længere, og jeg syns stadig det vil være smart :-)

  Ha en god weekend Lone

  SvarSlet
 2. Som "Annette's space" håber jeg heller ikke, at din mors problemer stadig er alvorlige!
  Mange kærlige tanker fra det midtlollandske ;-)

  SvarSlet