2. september 2010

Kontrol af knæ

Så er der gået 4 måneder siden sidste kontrol. Jeg har været i Aarhus i dag til kontrol af mit knæ. Tænk at det er 1½ år siden jeg fik fjernet den der ondartede kræftknude, som havde bosat sig i knoglen lige under mit knæ. Heldigvis er der ikke noget tilbage og knæet ser fint ud.
Først røntgen og derefter samtale med en læge – det er næsten aldrig den samme læge og denne gang var jeg heldig. vi fik en god snak om hvad jeg jobmæssigt kan med knæet, ikke mindst hvad jeg ikke kan – en fornuftig læge som bestemt ikke anbefalede at jeg sled for meget på det knæ, det skal jo holde resten af livet – faktikt pointerede har at man skal tænke sig lidt om som knæopereret. Herunder kom vi ind på støvsugning og han gav mig ret i at det var hårdt for knæet. Så det bliver som det har været siden operationen, min kære familie der må tage sig af den side af sagen ;o) – i forvejen har jeg fra lægerne forbud mod at ligge på knæet og skrubbe gulv – som om jeg nogensinde har gjort det :0)
Samtidig fik vi snakket om hvor længe jeg skal gå til kontrol, og det bliver omkring 5 år, før jeg er erklæret helt fri for tilbagefald. Så tager vi det med, der er jo kun 3½ år til.

2 kommentarer:

  1. Dejligt at tingene ser ud som de skal.
    Med slidgigt i begge mine knæ, kan jeg fuldt ud sympatisere med at du sgisme skal passe på det knæ og bare lade familien klare de der knæbelastende opgaver :-))

    SvarSlet
  2. Det lader jeg dem også Annette, selvom manden mener jeg har sendt blomster med Interflora til læge, for at få ham til at sige sådan.

    Pas på knæene, til os begge :o)

    SvarSlet