26. august 2010

Svigermor

Min svigermor har fødselsdag i morgen, og som sædvanlig er vi IKKE inviteret til fødselsdag. Nå vil den årvågne læser tænke, her har vi en familie som ikke kan enes.

Det er på ingen måde tilfældet, sandheden er derimod at min svigermor, er et af de mennesker, som slet ikke kan finde ud af at invitere mennesker og hun har stress i flere uger inden, selv om det bare er den nærmeste familie der kommer.

Men vi har nu alligevel skrevet i kalenderen, at vi skal derop, for sjovt nok – når vi dukker uventet op, så er vi så hjertelig velkommen og tragtementet mangler aldrig noget.

Gaverne til hende er også et tilbagevendende problem, for hun ønsker sig aldrig noget og synes faktisk – og det mener hun ærligt. Vi ikke skal bruge penge på hende, dem kan vi bruge på børnene.

Men jeg har nu alligevel bestemt mig for at hun skal have en buket blomster, som hun kan glæde sig over, de næste dage. Jeg ved hun bliver glad for dem, for hun holder så meget at blomster.

2 kommentarer:

  1. Aiiiijjj men der er da heller ikke noget så lækkert som "uventede" gæster med en flot buket blomster. Drikker hun slet ikke vin eller noget, for så kunne sådan et par flasker da også være godt :-))

    SvarSlet
  2. jo jo min svigermor drikker skam vin, så måske var det en ide :o)

    SvarSlet