7. august 2010

Hygge og snak.

Det er længe siden vi har fået lagt vejen omkring vores nordenfjords venner, så det besluttede vi os for at gøre noget ved. Et telefonopkald meldte vores ankomst og vi drejede omkring en bager og tog lidt sødt med til kaffen.
Det blev en hyggelig eftermiddag i godt selskab og vi fik vendt mangt og meget. Vi to tøser har kendt hinanden siden den tidlige ungdom og vi har altid haft det godt i hinandens selskab.
Hendes mand og min mand brugte det meste af eftermiddagen på at snakke elektronik…. :o) Mens vi to tøser snakkede familie…. Den opdeling bliver der aldrig lavet om på ;o)
Den flotte have skulle også beses – og så skal det være sagt, jeg kender ingen som hende, der kan sætte projekter igang i en have, som kan give så mange grå hår på hovedet af hendes mand :o) Lige nu er det nogle kæmpe sten, som udgør matriale til hendes idéer, og soklen til et drivhus :o) Stakkels mand, siger jeg bare.
Vel hjemme igen, blev vi mødt af sønnen, som havde fået et insekt ind på inderside af skærmen på hans tv. Det mente han vi skulle gøre noget ved her og nu…….Det mente vi så ikke – så der står den lidt endnu :o)
Tålmodighed er ikke just den unge mands stærke side og godt træt efter en omgang pc-marathon, tror jeg bare vi sender ham tidligt i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar