7. oktober 2007

Kænguruer - et store ønske

Jeg har et par spejderveninder som jeg mødes til "Spejdermimmer" med en gang om måneden.

Vi har været spejdere sammen i vores barndom og for nogle år siden var vi til 25 år jubilæum i vores gamle spejdergruppe, var invitationer blevet overladt til byens borgerforening, som mildest talt havde lagt et usselt arbejde i at opspore gamle spejdere. Det resulterede desværre i, at der slet ikke kom i nærheden af det antal personer man havde håbet på. Skuffende, men dagen blev ganske god alligevel.

Jeg og et par spejderveninder, som ikke havde set hinanden i mange år, blev enige at det ikke skulle gentage sig og vi påtog os at sørge for større fremmøde til 30 år jubilæet. Der skete så det imellem tiden at Spejdergruppen gik i dvale, vistnok på grund af leder skærmydsler.

Ikke desto mindre fik vi nedsat det her udvalg, som skulle finde de andre "gamle" spejdere og vi begyndte at mødes ret hurtigt efter, vi var jo i god tid med hele 5 år til næste jubilæum. Første gang vi mødtes, havde vi papir og blyant fremme, det blev dog ikke så flittigt brugt. Nu er der gået mere end 5 år og selv om gruppen er i dvale og jubilæet ikke er aktuelt, mødes vi stadig og engang imellem falder snakken på spejdertiden.

vi har det rigtig god sammen og fra bare at være "spejderveninder" er vi nu rigtige veninder og kan virkelig snakke med hinanden og alt. En af de andre har for ganske nyligt rundet de 40 år og der kom en invitation til tøsefrokost, som vi to andre desværre begge var forhindret i at deltage. Øv - vi havde begge lovet os væk inden vi fik invitationen. Men vi slipper heldigvis ikke helt for på torsdag er vi inviteret til spisning med vores familier hos fødselaren.


På hendes ønskeseddel står der "kænguruer(Levende)". Selvfølgelig har vi været på jagt efter en sådan - men de hænger altså ikke på træerne i Danmark. Vi er ganske klar over det er udenfor økonomisk rækkevidde, men hvor ville det være fedt at give hende de kænguruer hun har ønsket sig i årevis, for de stod også på ønskelisten, da hun og kæresten fejrede henholdsvis 35 og 40 års fødselsdag. Men hun må nok nøjes med "ikke levende" kopier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar