1. januar 2012

Nytårsaften og dagen derpå

Vi kom stille og roligt ind i det nye år. Vi havde inviteret far til at komme og spise med, vi havde nemlig ingen planer - vores "normale" nytårsvenner er blevet separeret og de andre ville være hjemme hos hunden. Ingen af os havde lyst til at være gæster i år, men havde brug for/lyst til at være hjemme. Jeg tror det passede far fint at være hos os. Dog tog han hjem allerede kl. 10 - jo for fyrværkeriet er flottere fra hans lejlighed :o)

Mandens nevøs arbejdeplads brændte i nat, heldigvis uden menneskelige skader. Desværre tror politiet at branden er påsat. Jeg fatter ikke hvad der foregår i hovedet på sådanne personer. Heldigvis forlyder det at forsikringerne er i orden og nevøen ikke behøver at frygte for sit job.

Nevøen og søsteren venter begge babyer her i begyndelse af den nye år, niecen havde termin på datterens fødselsdag, men vi venter stadig. Nevøens kæreste er sat til præcis en måned senere og hun behøver ikke skynde sig, for barselsgaven er under production, men langfra færdig.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar