18. december 2011

Julen kommer snigende

Julestemningen har været længe om at trænge ind i vort lille hjem, men lige så stille kommer der alligevel gang i den.

Vi har endelig fået pyntet op og juletræet er også kommet ind på matriklen. Det er ikke så stort i år, som det tidligere har været. Normalt er det sådan at det grænser til at der skal skæres hul i loftet, med fare for at stjernen sidder så højt, at vi skal på loftet for at se den :o) I år bliver vi kun 5 til at danse rundt om det og derfor  fik jeg min vilje og træet er noget lavere end vanligt.


Manden holder fri i morgen, og han tager sig af alt indkøbet og de sidste julegaver, jeg hader selv at handle ind og er dybt taknemmelig for at have en mand der gerne vil.... :o)

Samtidig venter vi i spændig på et lille nyt familiemedlem, mandens niece er sat til den 28. samme dag som datteren her i huset. Hun deler gerne fødselsdag med den lille ny dreng, men tidspunktet vil hun har for sig selv :o)

3 kommentarer:

  1. Det er godt, at I byder julen velkommen, for traditioner er vigtige, når I er flere generationer familiemæssigt. Og savnet bliver næppe større eller mindre! Mange tanker sendes ;)

    SvarSlet
  2. Det gør mig ondt at læse at din mor er død. Vil ønske dig og din familie en god jul.

    SvarSlet
  3. Tak til jer begge, min far skrev idag på hans facebook, at det går mod lysere tider og det gør det ganske langsomt, det tager tid og selv om julen er noget trist for os i år, er den alligevel kærkommen - ikke mindst fordi den giver os mulighed for at være sammen mere med de nærmeste.

    SvarSlet