2. juli 2011

Ugen der gik

Enden er nået på en travl uge. Mor fylder stadig meget, hun skal opereres igen på torsdag og vi er advaret om at det kan gå begge veje, lige nu er hun i Aalborg på sygehuset og har det rigtig godt og er i fantastisk humør. Vi har sørget for at hun har internet forbindelse på computeren derud og hun er i den grad i kontakt med venner og familie. Hun havde næsten ikke tid til at have min far på besøg, den dag hun kom online igen :o) Vi skiftes til at besøge og onsdag aften var jeg så heldig at have hende helt for mig selv og vi fik en god snak og det gode og det dårlige. Det var befriende at få den snak med hende.

Desværre gik hun igen, igen glip af en familie fest, da min niece holdt studentergilde idag, var det ikke muligt for hende at være tilstede. Som en lille trøst fik hun tilsendt billeder fra diverse iphones omtrent så hurtigt, som billederne blev taget. En lille trøst trods alt.

Vi havde en hyggelig da til studenter gildet og sønnen, holdt på trods af hans handicap (aspergers syndrom) ud i 6 timer. Studinens far, mor, stedfar og stedmor havde stået for manden og sjovt var det, at karry kartoffelsalaten var lavet efter inspiration fra mig. Det var studinens far der havde lavet den og han grinte godt i skægget da jeg roste den i høje toner :o) Tirsdag aften var vi og begge ungerne i Lindholm Høje for at se Vikingespillet, det var en hyggelig aften, men godt spil og solskin, sønnen mødte en kammerat derovre, og fik en god snak med ham. Vi har set vikinge spillet et par gange, dog var det første gang datteren var med. Hun mente bestemt at det nu skal være en tradition.

4 kommentarer:

 1. En god snak om alt, er guld værd. Det samme er dette internet, og ikke midst i sådan en situation som din mor er i.

  SvarSlet
 2. Nemlig Pia og jeg har det rigtig godt med snakken.
  Hun stornyder netadgangen.

  SvarSlet
 3. Vi håber, at alt går vel i morgen! Og jo, en god snak med hvad det indebærer, er vigtigt, og det for begge parter!! Mange velmente tanker og hilsener sendes fra det midtlollandske ;-)

  SvarSlet
 4. Tak Anjoe for de søde ord. Vi frygter det værste og håber det bedste, og Især min far er meget rastløs. Min mor derimod, tager det helt roligt.
  Hun tror selv på at hun er tilbage i Aalborg i løbet af nogle få dage.

  SvarSlet