17. juli 2011

Godt det ikke var i går.

Det var godt det ikke var i går, regnen silede ned, som den gør idag.

Vejret var fint igår, da vi i den nærmeste familie skød, fejrede rund fødselsdagen for herren i huset. Festen er udskudt til senere på året, for det er ikke nemt at samle folk på denne tid af året. Derudover har vi ikke rigtig vidst hvor det bar henad med min mor. Hun er hjemme fra sygehuset og har truffet sin beslutning om hendes liv, en beslutning hun selv har det godt med og det respekterer vi.

Vi havde inviteret til kaffe og kage og var utrolig heldige med vejret og havde en rigtig hyggelig dag, som også indebar besøg af et vennepar som dukkede uventet og meget, meget velkommet op. Herrens søster har hele to dejlige begivenheder i vente om et halvt års tid, da både hendes datter og søn venter småfolk. Sjovt nok er datteren sat til at føde på teenagerens fødselsdag. Det kunne være sjovt, hvis det holdt stik.
Godt det ikke var igår, vejret var sådan

I dag står den i hyggens tegn og da vejret opfordrer ikke til hygge i haven, bliver det indendørs, med Tour de France og lignende på skærmen.

2 kommentarer:

 1. Nu har jeg fået læst tilbage, og det er godt at din mor nu er afklaret selvom det nok ikke var det I havde håbet.
  Din datter lyder til at have haft en herlig lejr, trods 7 år som leder i FD har jeg aldrig prøvet en landslejr der, jeg var leder for de yngre, og havde ikke tid til 2 lejre :-)
  God Tour de France dag, der er ikke vejr til andet.

  SvarSlet
 2. Nej, lægerne mener de kunne måske gøre mere for min mor. Men hun orker ikke mere. Hun har tilbragt utroligt meget tid på hospitalerne de senere år, både hjerte og psyken er slidt. Vi ved heldigvis ikke hvor længe hun har tilbage, men vi vil nyde samværet med hende i den tid der er, i hendes hjemlige omgivelser.

  En skam du ikke fik prøvet en landslejr, Lene. Jeg har selv prøvet 2 med KFUM spejderne og ved at har det bare været halvt så godt som det, så har det været en god lejr

  SvarSlet