23. december 2010

En stille stund

Her sidder jeg i en stille stund på jobbet og nyder en kop kaffe. Resten af min gruppe er til møde og jeg har fået æren af at passe en ikke ringende telefonen - nu har jeg siddet her i en times tid og ikke en eneste gang har den ringet.

Huset er stille, vi er ikke ret mange på job idag og de få der er her snakker alle om muligheden for at gå tidligt.Det ville jeg også gerne, men har mere brug for at gå tidligt i næste uge, hvor datteren har fødselsdag. Så jeg holder den til den bitre ende.

Hjemme er børnene allerede på juleferie og sover længe, de har lovet at lave risengrød til i aften. Så når jeg kommer så langt, kan jeg bare sætte mig til bord og nyde risengrøden, uden selv at skulle stå i køkkenet.

Huset ligner stadig ikke et hus der er klar til at modtage julegæster, men tingene begynder at falde i hak. Det vigtigste, såsom gaver og mad er på plads - alt andet kommer med hvis vi kan nå det og sjovt nok det gør vi jo alligevel hvert år, selv om det især i år har håbløst ud.

4 kommentarer:

 1. De bedste ønsker om nogle hyggelige juledage sendes Jer fra det snefyldte Lolland :)
  nb. Forhåbentligt har mandens ryg det lidt bedre!

  SvarSlet
 2. Tak i lige måde, håber ikke i er helt sneet inde.

  Mandens ryg har det en smule bedre, han har da holdt ud hele dagen på jobbet, men jeg forventer i pylret mand i aften.

  SvarSlet
 3. Det er altid i sidte øjeblik at det hele falder i hak lige meget hvor meget man planlægger. Er sikker på at børnene havde lavet en dejlig portion risengrød til deres mor! I ønskes alle en glædelig jul og godt nytår herfra. KNUS

  SvarSlet
 4. I lige måde Tina, det var verdens bedste risengrød.

  SvarSlet