24. maj 2010

Super koncert i Mølleparken

Mit knæ er hævet som bare pokker i dag. Der er straffen for mere ni timers koncert i Mølleparken i Aalborg i går, så dagen går i hjørnet af sofaen. Men alt i alt var smerterne værd.....

Det vare en pragtfuld sommerdag i solskin med godt selskab og rigtig godt musik. Det var musikere som gav nogle gode koncerter, Bruce Guthro lagde for med en stemme som gør at fru Hansen smelter, efterfulgt at en Poul Krebs i hopla. Big Fat Snake som kom helt ud over scenekanten - og sluttet af med Bryan Adams, som er velnok en af de musikere i verden som elsker allermest at optræde, sikke et energibund. Han var slet og ret i verdensklasse. Sikke en koncert.

Billedet er fra 2006, havde glemt kameraet hjemme :o)

Vi hyggede og snakkede mødte gamle venner og havde i det hele taget en pragtfuld dag i går, men hvor er jeg dog brugt idag.

3 kommentarer:

 1. Jeg forventede et stjernerigt indslag om din dag i musikkens land, og så blev det ;-)
  Ni timer er noget af en mundfuld, men problemet ville klart være, hvem der skulle vælges fra, så ...
  Hav en dejlig uge, Lone, og skån knæet!

  SvarSlet
 2. 9 timer er lang tid at være på benene, så du må bare slappe af idag og nynne nogle sangene igen :-))

  SvarSlet
 3. Jeg skånede knæet og hævelse er ikke så stor mere. Musikken, ja den kører stadig inde hovedet.

  Ni timer var længe, heldigvis blev de første par koncerter hørt siddende i græsset. Men til Big fat Snake og Bryan Adams koncerten var det stående, den sidste som sild i en tønde. Men når man absolut vil stå 10 meter fra scenen, så koster det :o)

  SvarSlet