3. maj 2010

Hen til kommoden.

Vi fortsætter forårsoprydningen. Datteren har fået ny kommode, indkøbt i det nye IKEA i Aalborg. Egentlig var det en del af hendes fødselsdagsgave, men da var IKEA ikke åbnet heroppe endnu, så hun fik bare et billede af kommoden. I sidste uge, blev en feriedag brugt på at gå hele IKEA igennem og finde den rette kommode. Den unge dame var selv med og billedet levede op til hendes forventninger.

Så kom næste problem, for sådan nogle kommoder kommer i samlesæt og det kræver sin mand, Her i huset har vi sønnen, som er skrap til at samle den slags MEN han har som bekendt aspergersyndrom og skal ikke presses for hårdt, så han fik den tid der skulle til. Bare når du har lyst, fik han at vide. Torsdag blev skellettet samlet. Fredag stak sønnen af og tog til Pc-marathon med et par kammerater så lørdag var hviledag, da nattesøvnen var minimal natten til lørdag og søndag sov sønnen så længe at  mandens tålmodighed slap op. Han gik så selv i gang og det lykkedes ham at få den samlet, hans forcer er ellers ikke lige samlesæt :o) Men dejlig er han alligevel :o)


Nu er kommoden sat på plads, datteren og jeg har sorteret hendes tøj og nu ligger det i kommoden i pæne stakke. Det tøj der er blevet for småt er på vej videre til et sted, hvor de sætter pris på det.

Joh - foråret er på vej og det er vores energi i allerhøjeste grad også.

2 kommentarer:

 1. Det kan altså godt være noget af en udfordring med sådan et IKEA møbel!!!

  Jeg købte for et par år siden sådan et chatolagtigt møbel hos dem, og der måtte jeg lige ringe derind og ha lidt vejledning, men så lykkedes det også :-))

  Ha en dejlig dag...........

  SvarSlet
 2. Ja det kan Annette, derfor var sønnen også sat på sagen fra starten af. En af hans forcer som asperger er at han evner at overskue sådan en brugsanvisning meget hurtigt. Faktisk så meget at han kun kigger på den en gang. Heldigvis havde han samlet det sværeste, så det var lige ud ad landevejen med resten. ;o)

  Også god dag til dig.

  SvarSlet