14. november 2009

Lokalhistorie.

Et af mine hobbies er lokalhistorie og for efterhånden snart mange år siden blev jeg rodet ind i noget bestyrelses arbejde. Dog afbrudt af et pars års barsel, indtil kasseren i foreningen syntes at nu kunne det være nok og fik mig tilbage i folden :o)

I dag skulle en af vores arrangementer afholdes, da der i hele norden blev afholdt arkivernes dag. Det fejrede vi med at holde åbent ekstraoridinært. Det er ikke fordi sådan er lille lokalarkiv som vores er voldsomt besøgt, men 4 blev det til i løbet af dagen og vi erklærede os ganske godt tilfreds.

Den ene var en historiestuderende fra universistetet og selv om vi ikke havde så meget mere at tilbyde hende end det hun allerede havde, var hun ganske godt tilfreds. Hun ville betale for kopierne, men vi ville heller have et eksemplar af den opgave hun er med til at lave - den vil jeg glæde mig til at læse.


Arkivet har fået ny bærbar og eftersom jeg er yngst og har mest forstand på pc'er var det min opgave at få flyttet data. Jeg valgte at gøre det - et dokument ad gangen, mest for at få ryddet op. Hold da op hvor var der mange følgebrev og hvor der mange dubletter der røg ud til højre. Nu er jeg halvvejs igennen dokumentern og godt tilfreds. Håber bare de andre kan finde rundt i rodet :o)

Nu vil jeg finde strikketøjet frem og se om det kan lykkes for mig, at få produceret et varmt pandebånd.

Fortsat god lørdag.

1 kommentar:

  1. ...eller et pandebånd til at tage sveden, når du skal fortsætte dataflytningen ;-)
    Hav en dejlig søndag!

    SvarSlet