30. marts 2009

Øv for sommertiden.

Den der sommertid kommer altid på tværs her i huset..... 3 ud af 4 af os har ingen problemer med at tilpasse os den tabte time og vi retter hurtigt ind.

Men for et menneske som i forvejen har brug for at tingene er lagt i fast skema, især soverytmen, kan det være utroligt svært.........

Så det sure opstød, det kan godt være at der spares penge på at have sommertid, men jeg ville gladeligt undvære de penge for at undgå de svære morgener der følger i kølvandet........

Heldigvis stod sønnen op i morgen og var vågen, men han snerrede som en anden bjørn, da jeg åbnede hans dør og kiggede ind :-)

8 kommentarer:

 1. det viser jo kun hvor meget vi andre undertrykker kroppens biologiske ur. Da vi havde grise og mindre børn mærkede vi også overgangen tydeligere.

  SvarSlet
 2. Min kollega kunne ikke forstaa hvorfor han havde saa svaert ved at komme op i morges. Det kan han efter jeg har mindet ham om tidsforskellen fra i loerdags. :)

  SvarSlet
 3. Lene - du har ret, vi håber bare han snart får indstillet det indre uret :-)

  Tina - Kollegaen trænger vist også til at få indstillet det indre ur :-)

  Godt det ikke er et problem når vi skal stille den anden vej.

  SvarSlet
 4. Datteren her i huset er heller IKKE begejstret, men hun har dog lært at det er noget der bare er sådan, så hun brokker sig ikke ligefrem over det. Det er mere noget med at hun går lidt rundt om sig selv og bare ikke kan forstå hvorfor det er nødvendigt. smil

  Jeg selv er glad for det, for jeg har brug for alle de lyse timer jeg kan få.

  Venlig hilsen
  Henriette

  SvarSlet
 5. Nej sønnen forstår heller ikke det er nødvendigt - heldigvis har han nu påskeferie. kærkommen, så er der en chance for at det letter overgangen. :-)

  SvarSlet
 6. Jeg har det svært med at skifte til sommertid, og det tror jeg, at mange har. Jeg ville ønske, at man beholdt samme tid året rundt.

  SvarSlet
 7. Det er det med rutinerne igen tror jeg også. Selvom vores diagnose hos datteren først er stillet for nyligt, så kan vi jo nu se, at meget af hendes adfærd skyldes det. Rutinerne har hun altid holdt strengt på, og det gælder også stå op tider. Det morsomme er, at når hun har fri, så sætter hun sit vækkeur til kl TIDLIG morgen, for hun vil have mest muligt ud af sin fritid. Det er ikke til at ændre. Ikke noget med at nyde at hun ikke skal op til pligterne, næhh nej.

  SvarSlet
 8. Ja Madame det tror jeg også.
  Nemlig Henriette, rutiner er alfa og omega for aspergere.

  SvarSlet