7. december 2007

Sønnen som konfliktløser

Sønnen har lært noget herhjemme, noget som kom til gavn i hans klasse for nyligt og samtidig fik han lærer til at fryde sig.

Det udspillede sig en episode i hans klasse, hvor et par af drengen røg i konflikt, fordi den ene spillede for højt musik i sine hørebøffer og den anden ikke kunne koncetrere sig for støjen. Den en røg i hovedet på den anden og skældte ud og de røg op at diskutere. Sønnen viste sig fra den fornuftige side og fortalte de to, at hvis de i stedet for havde talt stille og roligt til hinanden, ville de ikke ryge op at skændes - han brugte et eksempel herhjemme fra og det lykkedes faktisk for ham at få de to drenge til at tale stille og fornuftigt om tingene.

Sønnens lærer fortalte om situationen i går til julekomsammen, og han roste sønnen høje toner............. Der til kom at, de netop den dag havde besøg udefra, at nogle andre lærer som skulle se hvordan specialklasserne fungere på sønnens skole. Disse lærere overværede situation og havde kun ros til sønnen for hans indsats.

Sønnens stjerne er stor hos hans lærere, og jeg er stolt af knægten...............

4 kommentarer:

  1. Ja det var noget der kunne bruges. :-)

    SvarSlet
  2. Det er saft suseme flot klaret, og hvor må det gøre godt, at han tager ved lære og også kan finde ud af at omsætte det til handling. Et helt vindunerligt positivt skridt på vej ud i livet... Forstår godt hvis du også er stolt af ham. :)

    SvarSlet
  3. Jeg er stolt - han bevæger sig langsomt men sikkert i den rigtige retning. Det er en god skole, han går på - de kan være deres indsats bekendt. :-)

    SvarSlet