29. december 2007

Fødselsdag og sygebesøg.

Vi nåede kun lige at blive færdig lige før gæsterne kom, for sønnen havde limet sig selv fast til sengen og var umulig at drive op. Så vi manglede hans hjælp og var noget forsinkede.

 Gæsterne kom med godt humør og var med til at give datteren en dejlig dag. Dog minus mormor, som var taget til vagtlægen med en omgang forstoppelse - nej, hun ikke forædt sig i julen, men er blevet opereret for brok, for et stykke tid siden, og hendes mave er ikke kommet igang. Vagtlægen i Aalborg ville ikke gøre noget ved hende, og sendte hende i stedet for til Hobro sygehus, hvor de i sin tid opererede hende. Her befinder hun sig nu, og far og jeg besøgte hende her til aften - der er nu gang i maven, og vi regner med og håber på hun kommer hjem igen i morgen.

Hun var i godt humør og vi hyggede os dernede. Far var kommet "tilbage i tiden" i bilen på vej derned og fortalte en masse historier fra hans unge dage, det er sjovt at høre om og han er rigtig god til at fortælle. Jeg har opfordret ham til at skrive det ned og han er heldigvis gået i gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar