4. august 2007

Lørdags sysler.

Jeg havde egentlig planer om en have eftermiddag her på matriklen, men det viste sig at det bed der trængte hårdest, allerede var ordnet?!?!?!. Det viste sig at dem der hjalp os med hækklipning, mens jeg var på arbejde i går havde ordnet det mens de afventede manden i husets hjemkomst. De er kirkegårdsgartnere og for dem er det en håndvendig. Jeg takker mange gange :-) Der er en omgang mad til gode.

Jeg besluttede mig i stedet for at begive mig ind i bøgernes verden, og i torsdags modtog jeg med posten, en bog om asperger syndrom skrevet af Tony Attwood, som hedder Én fod ude og en fod inde. Tony Attwood er  klinisk Psykolog og har specialiseret sig i Asperger syndrom og har forsket i området i 25 år. Det er interessant læsning, for en aspie-forældre som mig.
tonyattwood

Niecen har forlænget sit ophold til i morgen og de hygger sig, alle ungerne. Manden har købt nye trådløse telefoner, så han er ikke til at komme i kontakt med, før han har fået dem til at fungere -jeg hører ikke meget til ham, kun når der skal afprøves finesser, så bliver der ringet op til min mobil. Så vi sidder tre meter fra hinanden og kommunikere over telefonen :-)

2 kommentarer:

  1. Hvor dejligt, at tingende var i orden så du kunne få lidt tid til dig selv i stede for. Kender ikke bogen, men den lyder spændende. Måske man skulle få fat i den :)

    SvarSlet
  2. Tony Attwood er meget anerkendt inden for asperger-verdenen og jeg fik bogen anbefalet af nogle andre aspie-forældre.

    SvarSlet