5. juni 2006

På Pinsens faldereb


Det har været en rigtig, rigtig dejlig pinse......... Vi har nydt den i fulde drag, og sidder lige nu og slapper af inden en ny arbejdsuge truer forude.

Lørdag i gode venners lag med raqlette, en rigtig hyggelig og sjov aften. Søndag havde vi, mine forældre til kaffe, indscanning af gamle fotos og fodbold i tv. Søndag aften til spontan grillaften i gode venners lag i hendes forældres kolonihavehus, som har kolonihaveforeningens bedste udsigt. I dag ville vi hive kaffe hos min søster og svoger i deres dejlige have med fjordudsigt. Vi er først kommet hjem derude fra klokken halv ni, for vi blev inviteret på grillaften derude også. Vi har hygget og snakket os igennem pinsen i gode venner og familien lag - og det har været rigtigt dejligt og vejret har været nogenlunde med os også.

Datteren er kommet hjem fra pinselejr og er puttet i seng, så hun er klar til skole i morgen og sønnen drikker et glas cola og overvejer om ikke han skal samme vej. Begger forældrene sidder ved hvert sit pc-tastatur og slapper af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar