2. februar 2014

Bilen er hjemme igen og i brug

Bilen var færdig på værkstedet allerede torsdag og da manden ikke syntes at bilen skulle stå længere end højst nødvendigt derude, tog han tidligt fri fra jobbet og drog med bussen ud på andet for at hente den hjem. I kraftig fygning. Jeg havde nægtet at begive mig ud efter den, dels fordi jeg skulle have gæster og aftenen og dels fordi jeg om onsdagen, var vredet om på mit dårlige ben - av.

Min gæstebud blev dog reduceret til kun en enkelt besøgende, da den anden gav op, ligeledes på grund af fygning. Så vores hygge aften blev udsat til om 14 dage. Hende der kom frem bor inde i byen og skulle ikke kæmpe med vejret for at nå frem. Hun og jeg blev derfor enige om at mødes alligevel, hun havde brug for at læsse af.

Fredag kørte jeg far til tandlæge og ud at handle, han havde været uheldig at falde og var noget øm og forslået, så jeg havde lovet at være chauffør, så var der også en chance for at tjekke om der var problemer med bilen. Heldigvis starter den godt og stabilt igen.

Fredag aften blev brugt i Gigantium, hvor datteren og jeg og en veninde var til håndbold. Aalborg mod Tvis, en spændende men ikke særlig velspillet kamp, men pyt jeg var i godt selskab.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar