17. august 2012

Sommeren der gik.....

Bloggen  her er ikke blevet overrendt af mig her i sommeren og det er jo ikke fordi det ikke sker noget i det Hansenske hjem, for det gør der. Blanding af skidt og kanel, lort og lagkage - sådan som livet nu engang er.....
Nej skat, det er bilen helt til venstre, som er vores.

Vi har haft en sommer med masser af hygge, fødselsdage, barnedåb og bryllup. Vi har oven i hatten brugt meget tid med familien, både de gamle og de unge. Vi har nydt sommere i fulde drag på trods af for lidt sol.

Sønnen har fået et fremtidsmål og vi krydser lige nu fingre. Men alt det vil jeg først fortælle om en anden gang.

Den unge dame er startet i 8. klasse og hun stråler som en sol, når hun kommer hjem fra skole. Hun er en nem teenager og jo vi har da vores ture, men vi bærer ikke nag nogen af os. Hun har hormonerne farende rundt i kroppen og vender tit det hvide ud af øjnene når jeg mener noget andet end hende :o) 

Manden er næsten færdig med at holde ferie og glæder sig til at komme på arbejde og rekreere fra familien :o) Tak skat, jeg elsker også dig.

Min far kommer tit, meget tit denne vej forbi og vi har overvejet at skifte hans adresse hertil :o) Men nej, efter en times tid trisser han hjemad igen :o) Han er efterhånden kommet langt efter mors død og selvom han savner hende, så går hans liv videre på en god måde, han er ved at finde venner, der hvor han bor og har fundet nogle at spille petanque med om onsdagen.

Nogle af vores venner, har haft det skidt og lort jeg nævnte i starten af indlægget og har haft en svært tid, dem har vi brugt en del tid sammen med. De har haft brug for at have et øre eller to at læsse af hos. De har måttet træffe nogle svære beslutninger og trods et fravalg har de nu fået mere ro på tilværelsen. Vi var hos dem til en superhyggelig aften i går og glæder os allerede til næste aftale.

En anden veninde er ved at komme over en skilsmisse og hun og jeg har været en del sammen her i sommer og vi har hygget os. Hun er ved at søge lejlighed, ikke så langt herfra og med kun et års ventetid på lejlighederne, kommer vi snart i cykelafstand fra hinanden.

I svigerfamilien er der blevet slugt et par kameler og det var med til at gøre en barnedåb og et surprise bryllup til en hyggelig dag. 

En miniferie i Sønderborg på 4 dage var heller ikke den værste idé, vi har fået.

Nu vil jeg sætte mig og læse et par blogs, for i er allesammen blevet forsømt.

3 kommentarer:

  1. Livet giver os ind imellem nogle ordentlige hug og ingen går igennem livet uden at blive ramt. der er hårde tider, men heldigvis også rigtigt mange gode og sjove stunder.

    SvarSlet
  2. Det er præcis sådan det er Pia, vi lærer at sætte pris på det gode.

    SvarSlet
  3. Desværre er livet jo ikke altid, som vi gerne vil, at det skal være. Men lykke er, at teenageren er vild med at gå i skole samt alle de andre dejlige ting, der lige pludselig dukker frem midt i det hele. Men man ikke sige, at I har ligget på den lade side denne sommer. En god søndag til dig.

    SvarSlet