27. august 2012

Svigermors fødselsdag

Svigermor har fødselsdag i dag og vi blev ikke inviteret....... Vi besøgte hende og svigerfar i torsdags og fik afskedssalutten at vi ikke skulle komme med noget som helst. Punktum..... Hun ville slet ikke fejres...

Nå men vi var lidt små døve begge to.

Jeg hentede manden og vi rundede den lokale blomsterpusher og købte en buket som lignede denne:

Vi drejede op ad vejen til deres lejlighed stillede bilen, ringede på og fik en skideballe af rang........ "I skulle ikke komme noget og det havde jeg sagt til jer og i hører heller aldrig efter"......

Da jeg forsigtigt spurgte og jeg skulle tage buketten med igen, skyndte hun sig at sætte den i vand :o)

Senere hilste vi på grandnevøen, som er 7½ måned gammel nu. Han bor til daglig i England og vi "skypede" med dem. Han er lige begyndt at kravle og der er gang i den unge mand, så han mor har noget at se til lige nu.

4 kommentarer:

 1. Må lige på egne vegne fortælle, at hvis jeg har fortalt familie, hvordan mine ønsker er, ja da ville du, Lone, få sådan et slag i hovedet, når du snød mig.
  Hvis svigermor accepterede, er du sikker på at hun godkendte det totalt? Og hvad med kommende ønsker vedr. begravelse?? Er det Jer, der bestemmer eller ...

  SvarSlet
 2. Jeg ville have fået et slag i hovedet, hvis der ikke var lidt til hende. Hun elsker nemlig blomster. Men vi skal ikke komme med gaver til hender, så det gør vi ikke.....

  SvarSlet
 3. OK! Men personligt må jeg gentage, at jeg ikke synes om sligt - jeg ville hellere svigte svigermor, så at hun kunne lære det :)

  I Rimkogerens familie har de flere gange "snydt" afdødes ønsker/ladet nogle komme med til bisættelse, hvilke var uønsket af den døde forud, men de syntes bare, at "venner/bekendte" skulle have mulighed for afsked. Pis og lort, set fra mig af at se!!!

  SvarSlet
 4. Jeg kan sagtens følge dig, jeg kunne heller aldrig drømme om at gå imod sådanne ønsker fra afdøde. Sikke en mangel på respekt.

  Hvad angår svigermor, så har de aldrig haft meget at gøre med, og hun har fået det til at række langt - det de havde. Hun har aldrig fået blomster af svigerfar, så bare det at se hendes triumferende blik i retningen af ham, når hun får blomster, er guld værd. :o)

  SvarSlet