23. juli 2012

Oplivende besøg

Datteren er stukket af til Grønhøj, hvor en kammerat har inviteret på et par overnatninger i campingvogn, sammen med hans forældre og hans tvillingbror. De skal i Fårup sommerland og det kan jeg ikke konkurrere med.

Jeg skulle dog også i byen, jeg var nemlig blevet inviteret på kaffe hos min faster og jeg skulle tage min far med. Det er lidt sjovt, for da mor levede blev hun og far inviteret og så skulle de tage os med :o) Det er måden man gør det på, i min fars side af familien, sådan en slags "nu anser vi dig for at være voksen" Jamen jeg er jo kun i 40'erne :o)

Vi havde en skøn eftermiddag og min faster diskede op med, for mig ukendte familie historier. Hun er 10 år ældre en min far og har en anden mor. Faktisk er det en vaskeægte "dine, mine og vores børn" familie. Far og hun snakkede meget om hvor gamle de synes deres børn er blevet ....... Det forstod jeg naturligvis ikke en brik af :o)

For et par uger siden var far og jeg også på familie besøg hos min mors moster på 95, hun er simpelthen så frisk og lige så hurtig i replikken som førhen. Hun har været fejlmedicineret i en periode, for nogle år siden og  var temmelig forvirret. Da hun kom på plejehjem fik de kigget hendes medicin igennem og efter der er kommet styr på den side af hende, har vi fået en sprælsk "ung" dame tilbage. Hun blev så glad for at se os, det var rørende. Jeg har ikke set hende i nogle år, men efter mor døde, blev far enig med sig selv om at han ville blive ved at besøge hende og jeg meldte mig frivillig.

Jeg var spændt på om hun kunne kende mig, men det kunne hun. Hun kunne oveni købet også huske hvad årstal jeg er født i. Det sjove er at da min søster og jeg var børn, byttede hun altid om på vores navne, det gør hun ikke mere :o)

Det har været forfriskende at besøge familiens ældre på henholdvis 85 og 95 og det bliver snart gentaget.

4 kommentarer:

 1. Og hvor er det dejligt at læse, at et par menneskr på 85 0g 95 stadig bliver beriget med besøg.

  SvarSlet
 2. Tak Susanne og jeg er sikker på de begge nød besøgene. Det gjorde jeg.

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt, at komme på familiebesøg hos familiens ældre medlemmer. Når vi er hjemme i Danmark, tager vi også altid på besøg hos min faster og netop som du skriver, så dukker der hver gang familiehistorier frem.

  SvarSlet
 4. Det er så dejligt Annette. De historier er guld værd.

  SvarSlet