11. juli 2012

På forældrebesøg

Den unge dame (Hun har frabedt sig betegnelsen “teenager”) Er taget afsted på FDF sommerlejr og vi, manden og jeg nyder tilværelse i en teenagefrit uge. Jeg har brugt tid på at få gjort godt og grundigt rent inde på hendes værelse – ja det var tiltrængt og jeg står sikkert til skideballe, når hun kommer hjem – sjovt nok tror jeg, jeg ville juble, hvis nogen gad gøre ligesådan i min stue, men jeg må nok selv igang.
Igår var vi på besøg nede i lejren og det var superhyggeligt. De er på lejr nede ved en sø, hvor jeg har badet meget i min barndom. Sjovt nok er meget at det jeg kan huske fra min barndom skrumpet, men ikke denne sø, der er løbet mere vand i og den lille stribe sand vi badede fra er blevet oversvømmet. Vi havde far med derned og han hyggede sig med gamle minder ved synet at søen.
Sønnen var også med og har snakkede meget om at begynde som FDF’er igen, han har valgt det fra i sin teenagetid, simpelthen fordi han ikke kunne overskue det, men han gav udtryk for at han savnede det. Så nu vil han prøve at tage derop til møderne og se om det er noget han kan overkomme. Han mener selv at det vil gavne han rent social, han har nemlig problemer med hans sociale liv, som en udløber af hans handicap (aspergersyndrom). Det er dejligt han selv begynder at opsøge de steder hvor han kan udvide de sociale kompetencer.
Datteren tog i mod os og var især glad for at se den hovedpude, hun glemte hjemme i lørdags. Vi fik en rundvisning rundt i lejren og en masse snak. Så blev vi budt på kaffe og lidt i fem, kunne vi vende snuden hjemad. Turen hjem var ikke så lang som derned, noget med en tunnel i Aalborg og en mega langt kø og en utålmodig chauffør (fru Hansen) som slet ikke kan finde ud at at vælge de rigtige veje rund i Aalborg og Nørresundby, godt de snart er færdige med at asfaltere i tunnellen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar