12. april 2011

Huset....

Begynder så småt at ligne sig selv. Det vil sige det gør det jo slet ikke for der er flyttet om i alle de renoverede rum. Datteren er flyttet ind i det lækre værelse, som er (meget) begyndt at ligne et rigtigt teen-age værelse med tøj overalt (alle andre steder end i vasketøjskurven) :o)

Hendes gamle værelse, som nu har fået status af kontor og bibliotek er også rodet - der installeres maskinepark i stor stil (PC, printer, scanner, stereoanlæg og andre elektroniske dimser). Manden tilbringer lige nu adskillige timer derinde. (Det går dog den rigtig vej)

Stuen er på plads, det vil sige der skal skiftes højtalere på væggen. De sorte skal skifte med hvide - Yes!! (ikke min idé ;o) ) Der skal købes tæpper til at lægge under sofabord og spisebord. Så skal der flyttes lamper - men det tælles ikke med i færdiggørelsen, for det kan godt tage lang tid for ham der har forstand på det, her i huset har jo travlt med maskinparken. ;o) Så engang om et par måneder, eller til han bliver træt af at slå hovedet på lamperne :o)

4 kommentarer:

 1. God indretningslyst og arbejde.her mangler der stadig nogle billeder og andet at blive hængt op, men det er da også kun 1½ år siden vi blev færdig :-)

  SvarSlet
 2. Ja Lene, bedre sent end aldrig, Men det sker på et tidspunkt :o)

  SvarSlet
 3. ...og nu imens du d.d. fryser, tænker jeg stadig på/over, om ikke at jeg tidligere i dag, ved blogbesøg hos dig, tankemæssigt havde/har ret i, at din mand heller ikke år tilbage havde noget imod svævende ledninger på kryds og tværs i jeres stue... modsat en vis anjoe *LOL*
  God bedring, Lone!

  SvarSlet
 4. Ganske godt husket Anjoe. Det var nemlig sådan at jeg har skrevet om den løst hængende ledning og da jeg efterfølgende brugte den som tørresnor til viskestykkerne, blev manden så tilpas sur at han faktisk gjorde noget ved den ;o) men det holdt hårdt. Nu tre år senere har ledningen mistet sin funktion og er nedtaget.

  SvarSlet