4. februar 2010

På sort glatis

Der var godt nok langt til Frederikshavn i går aftes. Men den der håndboldkamp vi skulle se, den trak altså i os. Desuden havde jeg jo lovet "pensionisterne", altså min far og mor at de skulle med ud og luftes :o)

Så vi drog hjemmefra i god tid, noget med 2 ½ time før kampstart - med radioen på trafikradio, så vi kunne følge vejmeldingerne. Der blev berettet om isglat på E39, men ikke et ord om E45 som vi skulle køre ad.

Det gik rimelig, vi kørte mellem 60 og 70 km/t på motorvej - spøjs fornemmelse at ligge der og trille..... ;o) Med hellere nå senere frem end slet ikke.

Nord for Hjallerup begyndte damen i radioen at snakke om sort is på motorvej E45, altså når vejene er sort og der så ligger is på. Jo tak det havde vi lige opdaget, for vi havde lige kørt forbi ambulancen, som holdt ved den der røde bil, der lå på taget *GYS* Heldigvis kunne avisen idag, berette at der ikke var sket noget med passengerene.

Vi var fremme en times tid før kampstart, noget sultne for vi havde jo ikke nået at spise hjemmefra - dagens nedtur var så maden i Arena Nord; Kedelige kyllingesandwich, med en karry-agtig dressing, som jeg kunne lugte på fingrene, selv efter de var blev vasket :o( Pensionisterne spiste pølser og pommes frites, som altså heller ikke særligt tiltagende ud.

Vores hold tabte desværre, men spillede ellers en udmærket kamp - den blev sendt i tv og til glæde for venner og bekendte, sad vi lige i skudlinjen. Så jeg har fået skæld ud idag, for ikke at heppe nok :o)

Turen hjemad var lettere, det viste sig nemlig at der trods andre forlydender, stadig forefindes vejsalt i Nordjylland ;o)

2 kommentarer:

 1. Heja, heja, hopsada
  nu skal modstanderne ha' dada :-D

  Sådan blev det desværre ikke
  og føden bedre heller ej nikke

  Men væsentligst, Lone, så kom I helskindet frem og retur
  Og du har lært fremtidigt i fjernsyn at gøre en bedre figur

  De bedste weekendhilsener fra
  Rimkogerens kone
  ...der i det skjulte træner lidt ordleg!

  SvarSlet
 2. Ja jeg må se at blive bedre til det der "15 sekunders berømmelse" ;o) og god weekend til Rimkogerens kone, som dygtigt går ham i bedene.

  SvarSlet