21. februar 2010

Lidt snekaos og hygge

Det var nogen skepsis vi drog afsted i formiddags, til vores aspergernetværks aftale. Men da klokken var kvart over ni og ingen havde ringet afbud, blev vi enige om at vi ville gøre et forsøg på at nå frem.

Vores egen indkørsel trængte godt nok til at blive ryddet, men det måtte vente til vi kom hjem igen.

Blot 300 meter fra huset var den gal. Der holdt en bil på tværs af vejen, og så vidt vi kunne se var der ingen ved bilen. Vi kunne se at der havde været forsøg på at grave den fri, men det forehavende var opgivet. Vi måtte køre ca. 100 meter i det modsatte spor. I sporet foran den strandede bil var vejbanen spærret af ½ meter sne, så for at forcere det stykke vej, skulle der vist have kørt en sneplov foran. Vi slap heldigvis igennem og var snart på motorvej, hvor der absolut ingen problemer var.

Vi var fremme lidt over10 og efter lidt arbejde med at få bilen parkeret, kunne vi indtage vores formiddags kaffe i godt selskab. Mens vi nød vores kaffe, var der udsigt til værternes genbo, som ryddede fortov, der var fart over den ældre dame, som nærmer sig 90. De fortalte at hun havde bestilt en til at komme og rydde med maskine, men hun havde ikke været tilfreds med hans arbejde, så hun havde afmeldt ham. Så nu er hun sikker på det bliver gjort ordentlig. ;o)

2 kommentarer:

  1. Seje er i - frem det kom i - jeg håber at fik fyldt depoterne godt op inden i kom hjem :-)

    SvarSlet
  2. Turen hjem var ikke så slem, faktisk er der stadig vejsalt tilbage i Nordjylland. :o)

    SvarSlet