13. februar 2010

Countdown

Så er der bestilt pas til den nært foresående rejse til Malaga. Datteren har skrevet under på passet, fået taget billede og kommunen er sat på arbejde - Vi skulle gerne have passet om 8 dage. Vi er begyndt at tælle nedad, for vi trænger sådan til at se noget andet end sne.

Sønnen efterlader vi hjemme, han skal passe hus og har vist en aftale med et par kammerater om at de hjælper ham :o) Han har fået tilbuddet om at komme med, men vil hellere være hjemme. Jeg forstår ham godt, han glæder sig til at vise os allesammen at han kan magte den uge. Dog er jeg noget nervøs for om han kommer op om morgenen, men den ene af kammeraterne, plejer at være godt til at få ham i omdrejninger, så jeg håber........

Mor og far er jo indenfor rækkevidde, de bor kun 500 meter herfra og mine svigerforældre bor et par kilometer væk. Så mon ikke han får noget at spise også :o)

2 kommentarer:

  1. Det er da lykken, når alle får opfyldt sit ønske, og med familie indenfor rækkevidde, hvis noget problematisk skulle opstå, da behøver I ikke bekymre Jer om sønnen ;-)

    SvarSlet
  2. Du har ganske ret, jeg er ikke spor nervøs. Jeg glæader mig faktisk til at give ham ansvaret. :o)

    SvarSlet