24. oktober 2009

Lørdagsafslapning.

En uge har nået sin ende - det er weekend og her ånder fred. I baggrunden kører fjernsynet med en håndbold kamp, som jeg følger lidt med i...... Egentlig burde jeg rejse mig og lave noget kaffe.

Sønnen skal have fødselsdagsgæster i aften og den ene af dem er ankommet. De hygger sig inde på værelset med Pc'erne. De bliver 5 ialt og skal have pizza - de skal blot hentes på Pizzariaet når den tid kommer. 4 af dem har aspergersyndrom, så der bliver ingen vilde udskejelser med øl og piger. De skal bare hygge sig og snakke og kender jeg dem ret er Pc-verdenen det alt overskyggende emne.

Datteren sidder lige nu på Skype og pjadrer med en veninde, som bor lidt for langt væk til at de kan lege sammen IRL. Denne veninde var og er bedsteveninden - desværre blev forældrene skilt, da pigerne gik i 1. klasse og moderen og pigen rejste 100 km væk fra området. Men faderen til pigen har virkelig gjort hvad han kunne for at de to tøser, stadig kan ses - det har jo betydet for ham, at vores datter har beslaglagt tid, som han ellers ville have med hans datter. Dog mødes de to piger oftes hos ham. Vi kører gladeligt de 25 km hver vej, for at tøserne kan ses indimellem.

Manden er kørt på posthuset for at hente en pakke - en James Oliver pande, som var på tilbud. Glæder mig til at få den i brug.

Nå fru Hansen, det var den kaffe.

1 kommentar:

  1. :-D fra anjoe
    ...som har sat din nye adresse ind!

    SvarSlet