29. juni 2009

Ferie så småt.......

Ferien er i sin spæde start og vejret er jo bestemt med os. Manden har først ferie om en uge og det samme har sønnen. Datteren og jeg hygger os med at få lidt skik på hus og tøj.
Datteren drager afsted på sommerlejr med FDF'erne på onsdag og er væk til søndag. Så dagen i dag er bl.a. gået med supplering af garderoben som var i underskud af Shorts...... De er nu hjemkøbt og i morgen skal der ordnes pigeværelse og pakkes tøj. Vi pakker i morgen, for jeg gider ikke bruge onsdagen på at fare rundt efter det vi endnu ikke ved vi mangler til hendes lejrtur.

FDF%20logo


Onsdag kl. 16:00 drager farmand afsted til Hammer Bakker med hende og tre andre 11-12 årige FDF'ere. De glæder sig og det gør vi også..... ;-) De skal 11 unger afsted med 4 voksne, så det ligner ren forkælelse :-)

Sønnen har fået lov at holde PC-marathon i nogle dage i næste uge og vi kiggede lidt på hinanden og besluttede rimelig hurtigt at vores planlagte Costa del Terrasse, hermed er udvidet til en 4 dages tur til Sønderjylland - Fem unge mennesker og deres pc'er, hvor skal vi så være......... ? Det var slet ikke meningen, for til februar skal vi til Malaga og vi skal jo lige have skrabt lidt lommepenge sammen til det. Men en smut på Vandrehjem hænger økonomien da sammen til ;-)

Men først skal der lige nedfældes nogle skrappe regler, som de unge mennesker bare har af at rette sig efter :-D

2 kommentarer:

  1. Med vejrudsigten for de næste par uger, ja så skal der være shorts nok med i bagagen - og solfactorcreme vil jeg mene!

    Jeg forstår godt, hvis lidt af sparepengene bruges "utidigt" *SS*

    God arbejdslyst med såvel reglementet som pakning ;-)

    SvarSlet
  2. Tak skal du ha', det er jo altid skønt med et lille brud på den daglige gænge. :-)

    SvarSlet