4. april 2008

Bruce Guthro på Skråen

I går var så endelig dagen, hvor vi skulle på Skråen i Aalborg og overvære koncerten med den canadiske singer songwriter, Bruce Guthro. En helt igennem dejlig aften hvor Bruce Guthro og hans danske musikere især i anden halvdel af koncerten gav den for fuld skrue.

 Jeg blev hentet af en veninde ved 5 tiden og vi fik afleveret hendes børn, og så var det ud til Skråen og stå i kø, for vi ville altså have gode pladser og vi fik det også. Her mødtes vi med de andre og en times tid i koldt april vejr, gik dog forholdvis hurtigt. Kl 19 slog de dørene op og vi blev lukket ind - jeg havde undervurderet vejret og frøs noget, men fik dog hurtigt varmen.

Anja gjorde mig i en kommentar til et andet indlæg opmærksom på at Bruce spiller i Støvring i juni måned og den ene veninde og jeg er meget enige om at et koncert mere med Bruce, må være måden at forkorte ventetiden inden Runrig koncerten i Skovdalen sidst i juni :-) Så mon ikke der kommer et par billetter mere på opslagstavlen. Tak for tippet Anja :-)

Billedet er fra sidst år, jeg havde glemt kameraet.

Jeg mødte et par naboer derude, hun kendte slet ikke Bruce Guthro, som andet end forsanger i Runrig, og hun var ganske imponeret. "Men du er jo harcore" sagde hun til mig "Du synger jo med på alle sangene". Ikke helt men jeg er vild med hans musik, ingen tvivl om det.

3 kommentarer:

 1. Vil ikke kunne synge med på teksterne, men helt klart kunne nyde musikken, og ville gerne opleve begge koncerter i juni måned, yes...

  Dejligt at læse om sønnens gode oplevelser/reaktioner, det er sørme positivt ;-)

  SvarSlet
 2. Billetterne til den 13. i Støvring er næsten på plads. Glæder mig :-)

  SvarSlet
 3. Jamen det var så lidt! Jeg regner også med at tage til koncerten i støvring.
  Det var en fantastisk aften på skråen....så jeg tog også lige turen til Viborg!!
  Jeg er glad for at høre jeg ikke er den eneste der synger med, det er faktisk helt umuligt at lade være, ligsom med Runrig!!

  Anja

  SvarSlet