18. marts 2008

Påskeferie

Så står der påskeferie i min kalender. De næste seks dage, skal der slet ikke tænkes på arbejde...... Herligt. Påske skal stå i familien tegn, vi vil slappe af og hygge os. Kun lave det vi har lyst til.

Mor er overflyttet i nogle dage, til Hobro sygehus - så vi har en noget længere tur når hun skal besøges...... Heldigvis skal hun tilbage til Aalborg, når hun ikke skal være på intensiv mere. Det har overlægen lovet os. Men deres vurdering var, at hun ville have godt af nogle ekstra dages intentiv ophold.

Begge unger overnatter andetsteds i nat. Sønnen  holder Pc-marathon med nogle venner og datteren er hos en veninde. Så her er stille og jeg nyder stilheden.

3 kommentarer:

 1. Vil bare lige ønske dig og dine nogle hyggelige påskedage ;-)

  SvarSlet
 2. Stilheden kan være skøn engang imellem.. og så kan man jo altid gå og glæde sig til de kommer hjem igen.

  Det er godt nok en ordentlig omgang din mor må igennem. Troede jeg skulle ind og læse, at hun nu var kommet hjem. Men desværre nej. Håber der snart er lidt bedring til hende.

  Rigtig god påske til dig og dine. :)

  SvarSlet
 3. Tak skal i have. Nej det har desværre lange udsigter med mor - vi talte med en overlæge i sidste uge og han talte om måneder inden hun kommer hjem.

  Den gode nyhed er at nu kan hun tale og det gør det anderledes "let" at besøge hende. Hendes humør er nogenlunde. Men hun er træt og holder ikke til så lange besøg.

  Men det går i den rigtige retning.

  SvarSlet