24. marts 2008

Fødselsdag i andre omgivelser......


Vi holdt en anderledes fødselsdag idag, for mor fyldte år. For halvanden måned siden var det umuligt at forudse om vi kom dertil at dagen skulle fejres, men det blev den på Sygehuset i Hobro.

Gaverne er gemt lidt endnu, hun har endnu ikke den store glæde af dem. Hun bryder sig heller ikke om at få blomster endnu, så dem gemmer vi også til hun igen vil sætte pris på dem.

Vi drog afsted hele familie, minus ældste niece, som ikke nåede med - hun havde været på lejr med FDF'erne hele påsken og med tre timers søvn i nat, var hun bedst tjent med at se dyner :-) For i morgen er det jo atter hverdag efter ferien.

Sygeplejersken som passede mor i formiddags ringede mig op, for hun var i tvivl om der kom gæster, det havde mor nemlig ikke styr på. Det kunne jeg fortælle hende at det gjorde der, og at vi kom 8 mand stærk. Hun ville skaffe nogle boller og jeg lovede at vi tog kaffe og kage med.

Vi tog ud for at hente far og på sygehuset i Hobro mødte vi med søster og svoger og yngste niece i forhallen, så gik turen op til mor, som sad i en kørestol inde på stuen. Sengen var kørt ud fra stuen, så der var masser af plads til os alle.

Mor var meget glad for at se os, og især for at se ungerne - mine unger har ikke set hende siden hun stadig var i koma og de var meget glade for at snakke med hende. Mens vi var hos mor, fik far en telefonopringning fra en af mors strikkeklubveninder og far satte mobilen til hendes øre...det var dejligt at se hende snakke i den........

Det er svært for mor at overskue mange mennesker endnu og efter en halv times tid begyndte hun at blive træt og vi tog afsked og satte os ned i forhallen og drak en kop kaffe mere og fik snakket lidt. Far listede op til mor efter en halv times tid og kunne fortælle at hun var glad for at se ham.

Hun holder ikke så længe endnu, men det går den rigtige vej og især manden og børnene som ikke har set hende siden hun lå i koma, kunne se store fremskridt. Hun er stadig på intensiv og skal være der et stykke tid endnu - men det går den rette vej.

Vi kørte af den gamle hovedvej 13 og nød turen i det gode vejr. Vi prøver at variere ruten, og få det bedste ud af transporttiden. I dag var en af de flotte dage, for solen skinnede og gjorde Himmerland smukt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar