27. januar 2007

Røde lys

Det er ufattelig så mange røde lys der er tværs gennem byen når man skal være et sted til en bestemt tid og man er kommet sent ud af døren........

Sønnen skulle på FDF lejr og manglede lige en sovepose, som blev indkøbt i City syd. Så skulle der lige købes et par bukser og spises. vi skulle have betalt varerne og vælger så den korteste kø.......... Det var dumt, for der var en vogn, med masser tøj som stadig var på bøjler. Ekspedienten tog sirlig hver eneste forsigtigt af og selvfølgelig.... sidder der et batch på "damen" hvor der står ny i job.......

Dernæst den korteste vej gennem byen..... med tilhørende studie af røde lys ved samtlige lyskryds, vi kørte igennem. Ufatteligt, men vi nåede aftalte sted, med højst 30 sekunders forsinkelse.

Afsted kom sønnen og datteren skulle sove hos en kammerat, selvom hun og moderen havde aftalt en hyggeaften, for faderen ikke var hjemme...... Jeg kan ikke hamle op med hendes venner..... snøft.

Faderens aftale blev aflyst pga. sygdom og så mente datteren på ni år, at jeg jo passende kunne have lidt privatliv med hendes far, når nu vi alligevel var børnefri....... Så vi har set 3 afsnit af Matador og er nu ajour med resten af landet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar