10. april 2014

Sidste skolefest

Som forældre til børn i folkeskolen, blev for vores vedkommende en kort affære. 
Hele skolens 700 hundrede elever og deres forældre og søskende var invitere til fernisering efter emneugen om historie. 

Vi valgte at tage åbningen med og se lidt af udstillingen og de flotte tegninger datteren havde lavet og så forlade gedemarkedet og tage hjem. 

Det var i samråd med datteren, vi valgte den hurtige løsning fordi 9. Klasserne har normal skolegang i morgen, hvor de også skal have nogle prøver. Hun syntes det var vigtigere at slappe af, end at vade rundt på skolen mellem 1.100-1.200 mennesker.

skolens ledelse kom lidt dårligt ud af denne uge, set med vore øjne, hvilket datterens lærere er enige med os i. Ledelsen mente at alle inklusiv 9. Klasserne skulle deltage i emneugen i stedet for at dem mulighed for at at hente ind på noget af det de mangler i forbindelse med konflikten i sidste skoleår, derud over kom de skævt igang med skoleåret, da de mistede en lærer, der desværre døde af kræft.

Vi tror og håber datteren kommer helskindet igennem eksamenerne alligevel og at skolens ledelse, næste gang lytter til lærere og elever. 

Han hedder Sofus, ikke Rudolf og er fra istiden. 
En af datterens mesterværker.

2 kommentarer:

 1. Skønt billede :-)
  En leder holder ikke længe, hvis ikke der bliver lyttet til personalet...
  Held og lykke med datterens eksamener, det er da snart de går i gang.
  Hilsen fra OddStyle

  SvarSlet
 2. Han er en ung leder og jeg tror og især håber, at han har lært af denne omgang. Heldigvis er datterens lærere indstillet på at bytte rundt på timerne i de sidste skoledage, så de kan nå pensum.

  SvarSlet